Νέα καινοτόμα υπηρεσία Αποστολής Μαζικών μηνυμάτων VIBER!!!

Η υπηρεσία της μαζικής αποστολής VIBER γραπτών μηνυμάτων αποτελεί έναν εξαιρετικά δημοφιλή και αποτελεσματικό τρόπο για να προωθούν οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, σύμφωνα με έρευνες που έχουν διεξαχθεί για την συγκεκριμένη υπηρεσία. Το κόστος αποστολής ενός viber μηνύματος είναι από 0,008€/μήνυμα!!! Σε αντίθεση από την αποστολή των emails, τα μηνύματα sms έχουν το πλεονέκτημα ότι στέλνονται στα κινητά τηλέφωνα, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η αμεσότητα της παραλαβής τους. Είναι η πιο εξελιγμένη και αποδοτική υπηρεσία για να ενημερώνουν και να προωθούν οι επιχειρήσεις τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε πραγματικό χρόνο και να μειώσουν τα μεγάλα κόστη που απαιτούνται για προβολή και διαφήμιση.

Η υπηρεσία του viber marketing είναι ένα εργαλείο για γρήγορη και αποδοτική διαφήμιση, χωρίς να καθυστερεί χρονικά, ιδανική για επιχειρήσεις και σύγχρονους επαγγελματίες που θέλουν να εξελίξουν την επιχείρησή τους. Τα μαζικά VIBER μηνύματα είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές υπηρεσίες διαφήμισης για να προωθήσετε τα προϊόντα σας, να επικοινωνήσετε με τους πελάτες σας και να τους ενημερώσετε για τυχόν δραστηριότητες και προσφορές που θέλετε να προωθήσετε. Είναι εξαιρετικά μεγάλος ο αριθμός των επιχειρήσεων που εκμεταλλεύονται τη δύναμη του sms marketing. Με ένα κλικ στον υπολογιστή επιτυγχάνεται η προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών με γρήγορο και φθηνό τρόπο, επικοινωνώντας μέσα σε λίγα λεπτά με πλήθος κινητών τηλεφώνων.

Τα μαζικά VIBER γραπτά μηνύματα σε κινητά τηλέφωνα είναι μία από τις πιο διαδεδομένες και σύγχρονες μεθόδους διαφήμισης, στα οποία δεν είναι απαραίτητο να αποστέλλετε απρόσωπα μηνύματα, αλλά μπορείτε να δίνετε έναν προσωπικό χαρακτήρα προσθέτοντας προσωπικές πληροφορίες των παραληπτών, π.χ. ονοματεπώνυμο.

Η υπηρεσία μαζικής αποστολής sms πραγματοποιείται εύκολα και άμεσα μέσω μιας διαχειριστικής πλατφόρμας και τα μηνύματα αγοράζονται μαζικά, γι αυτό και είναι εξαιρετικά πιο οικονομικά από τα αντίστοιχα μηνύματα που μπορεί να σταλθούν από ένα κινητό τηλέφωνο. Η αποστολή μαζικών μηνυμάτων είναι εξαιρετικά διαδεδομένη και δημοφιλής, λόγω της αποτελεσματικότητάς της και του χαμηλού κόστους της. Μπορείτε και εσείς να αξιοποιήσετε την δύναμη αυτού του εξελιγμένου εργαλείου για την προβολή της επιχείρησής σας και την προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών σας. Προσφέρει εύκολη διαχείριση και φιλικό στο χρήστη περιβάλλον, έτσι ώστε να εισάγει πολύ εύκολα τις επαφές στις οποίες θέλει να πραγματοποιήσει την αποστολή του, καθώς επίσης και να τις κατηγοριοποιεί αν επιθυμεί για πιο εύκολη πραγματοποίηση αποστολής των μηνυμάτων.