ΩΚΕΑΝΟΣ

large_Okeanos_LOGO

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Επωνυμία εταιρίας:
Έδρα:
Tηλ: 210 6756200
Fax:
E-mail: frsupport@tfc.gr
Website: www.ab.gr
Διευθύνων Σύμβουλος/Γενικός Διευθυντής: Κώστας Κούκουλης
Υπεύθυνος Ανάπτυξης: THE FRANCHISE CO.

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Μέσο μέγεθος καταστήματος: 95 εως 125 τ.μ.
Έξοδα εξοπλισμού καταστήματος:
Μέσο Ύψος Επένδυσης: €85.000 εως €105.000
Entry fee: €20.000
Royalties: 5%
Διαφημιστική Συμμετοχή:

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αριθμός Καταστημάτων:
[2]
[2]
Έναρξη Δρ/τητας – Έναρξη Franchising: 1995 / 2015
Αρχικό εμπόρευμα:
Πακέτο Franchise:
  • Πλήρης συμβουλευτική υποστήριξη & αναλυτική αξιολόγηση της κάθε   εναλλακτικής   τοποθεσίας.
  • Διαμόρφωση καταστήματος
  • Αποκλειστικότητα Περιοχής
  • Υποστήριξη για την επιλογή και τη διαχείριση προσωπικού
  • Ολοκληρωμένη Εκπαίδευση
  • Χρηστικά Εγχειρίδια Λειτουργίας
  • Αποτελεσματικό Μάρκετινγκ
  • Χρηματοοικονομικό Planning
Eμπειρία franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
Αυτοαπασχόληση franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
Σύμβαση franchise:
Aναπτυξιακοί στόχοι:

 

CONCEPT ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Ο Ωκεανός είναι ένα αμιγώς ελληνικό και ταυτόχρονα καινοτόμο concept, που βασίστηκε εξαρχής στο αγαπημένο ρόφημα των Ελλήνων, τον ελληνικό καφέ… καθώς και στη βαθιά ριζωμένη ελληνική κουλτούρα και παράδοση της «ανάγνωσης» του φλιτζανιού. Εδώ, η καφεμαντεία είναι δωρεάν, ο ελληνικός καφές μόνο €2 (!) ενώ η απήχηση είναι τέτοια, που για να μάθετε τα μελλούμενα, παίρνετε χαρτί προτεραιότητας!

Είναι η πρώτη αλυσίδα καφέ στην Ελλάδα, που ξανασύστησε στο κοινό την κατηγορία του ελληνικού καφέ και το μόνο δίκτυο, που το 80% των πωλήσεων της στηρίζεται στην πώληση ελληνικού καφέ «Λουμίδη»!

Ένα all day και ιδιαίτερα συγκροτημένο concept που αναδιέταξε τον χάρτη της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας, επανατοποθετώντας την καφεμαντεία ως μια ξεχωριστή face -to- face μορφή ψυχαγωγίας!

Λειτουργώντας και ως καφεκοπτείο, καλύπτει το σύνολο της δυναμικής αγοράς του καφέ. Διαθέτοντας 3 profit centers (καφεκοπτείο, sit in, take away) επωφελείται από το σύνολο των τάσεων στην ελληνική αγορά καφέ και εξασφαλίζει υψηλή ρευστότητα και κερδοφορία!

ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΚΟΙΝΟ/ΣΤΟΧΟΣ

Ο Ωκεανός έχει το δικό του φανατικό κοινό, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας. Ένα κοινό πιστό και αφοσιωμένο που επισκέπτεται τα καταστήματα του δικτύου ξανά και ξανά! Και αυτούς που ενδιαφέρονται για τον καφέ, και αυτούς που είναι απλά… «περίεργοι», ακόμα και αυτούς… που δεν τους ενδιαφέρει καθόλου το «μέλλον!».

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Ο κύριος Κώστας Κούκουλης, ιδρυτής του δικτύου «Ωκεανός» δραστηριοποιείται από το 1995 στον κλάδο της εστίασης, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.
Προερχόμενος από οικογένεια ναυτικών και όντας και ο ίδιος απόφοιτος της Ανώτερης Σχολής Εμποροπλοιάρχων δημιουργεί το πρώτο κατάστημα του δικτύου, τον Νοεμβρίου του 1995. Είναι ο «Ωκεανός Καμάρας» και η αρχή μιας επιτυχημένης πορείας. Έκτοτε έχουν περάσει 20 χρόνια αδιάλειπτης δραστηριοποίησης και ο Ωκεανός προσφέρει καθημερινά στους πελάτες… μερακλίδικο καφέ και μοναδικές υπηρεσίες καφεμαντείας.