ΤΑΚΟΥΝΙ STAR

large_Takouni_Star_logo

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Επωνυμία εταιρίας: ΠΑΓΟΥΝΑΣ Α & ΣΙΑ ΟΕ
Έδρα: Βενιζέλου Σοφ 7, 12131 Περιστέρι
Tηλ: 210 57 19 600
Fax: 210 57 19 599
E-mail: info@takounistar.gr
Website: www.takounistar.gr
Διευθύνων Σύμβουλος/Γενικός Διευθυντής: Παγούνας Άρης
Υπεύθυνος Ανάπτυξης: Παγούνας Αλέξανδρος

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Μέσο μέγεθος καταστήματος: 9 εως 45 τ.μ.
Έξοδα εξοπλισμού καταστήματος: Αναλόγως το κατάστημα
Μέσο Ύψος Επένδυσης: €12.000
Έξοδα κατασκευής καταστήματος: Αναλόγως το κατάστημα
Royalties: Δεν απαιτούνται
Κεφάλαιο κίνησης: Δεν απαιτείται

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αριθμός Καταστημάτων:
[2] Αθήνα
[27] Αθήνα, Ιωάνιννα, Ηγουμενίτσα, Λεμεσός, Λευκωσία, Λάρνακα, Πάφος, Αλβανία,Αργυρόκαστρο, Δυράχιο,Τίρανα.
[29]
Έναρξη Δρ/τητας – Έναρξη Franchising: 1995 / 1995
Αρχικό εμπόρευμα: 2.000 €
Πακέτο Franchise:
 • Εκπαίδευση

  Η ολοκληρωμένη εκπαίδευση των συνεργατών είναι το κλειδί για την επιτυχία. Η εκπαίδευση αφορά την επαγγελματική κατάρτιση του προσωπικού, την τεχνογνωσία, την κοινωνική στάση και συμπεριφορά αλλά και την λειτουργικότητα του χώρου. Η εταιρεία διοργανώνει, με δική της επιβάρυνση, εκπαιδευτικά σεμινάρια για την παρουσίαση νέων προϊόντων, την σωστή χρήση αυτών αλλά και για τη συνεχή διασφάλιση της παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών μέσα από νέες μεθόδους και πρακτικές.

  Τεχνογνωσία

  Η προσωπική  ενασχόληση των στελεχών της εταιρείας με την επιδιόρθωση σε καθημερινή βάση και η εμπειρία της από το 1995 τη διατηρεί σταθερά στην πρώτη θέση. Η αλυσίδα καταστημάτων «Τακούνι Star» μεταδίδει την τεχνογνωσία της και σε συνδυασμό με την παροχή υψηλών υπηρεσιών που προσφέρει ενδυναμώνει την θέση των συνεργατών της στην τοπική αγορά.

  Υποστήριξη

  Το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό στηρίζει ενεργά την καθημερινή λειτουργία των καταστημάτων «Τακούνι Star» σε θέματα τεχνογνωσίας, παραγωγής, λειτουργικότητας, διαχείρισης, τεχνολογίας, marketing και ανάπτυξης πωλήσεων.

  Πράσινη επιχειρηματικότητα

  Με σεβασμό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον τα καταστήματα «Τακούνι Star» διαθέτουν μηχανήματα με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας ενώ πρωτοπορούν στη χρήση οικολογικών υλικών. Χρησιμοποιούμε προϊόντα από φυσικά υλικά όπως καουτσούκ-φυσικό λάστιχο, φελλό, ξύλο, χαρτί. Η προώθηση-προβολή των καταστημάτων «Τακούνι Star» γίνεται με οικολογικά βιώσιμα συστατικά (οργανικές μπλούζες από βαμβάκι, τσάντες από ανακυκλωμένο χαρτί, ανακυκλωμένα δελτία εγγράφων).

Eμπειρία franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
Αυτοαπασχόληση franchisee: Κρίνεται απαραίτητη
Σύμβαση franchise:
Aναπτυξιακοί στόχοι: Κύπρος, Βαλκάνια

 

CONCEPT ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Παρακολουθώντας συνεχώς τις εξελίξεις της αγοράς και κατανοώντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή τα καταστήματα «Τακούνι Star», εξειδικευμένα στην επιδιόρθωση υποδημάτων και στην κοπή κλειδιών, βρίσκονται κάθε μέρα δίπλα σας και σας προσφέρουν γρήγορη, ποιοτική, μοναδική εξυπηρέτηση σε ανταγωνιστικές τιμές, τηρώντας τις συνθήκες υγιεινής και ικανοποιώντας απόλυτα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Με τεχνογνωσία που προέρχεται από την καθημερινή προσωπική ενασχόληση με την επιδιόρθωση και εξασφαλίζοντας σε κάθε νέο συνεργάτη όλες τις απαραίτητες γνώσεις επεκτείνουμε δυναμικά και με σίγουρη επιτυχία το δίκτυο καταστημάτων.

Η εταιρεία διαθέτει ισχυρό brand name, αναγνωρισιμότητα, σύγχρονα μηχανήματα, άμεση τεχνική υποστήριξη, παροχή υψηλών υπηρεσιών, προϊόντα υψηλών προδιαγραφών,  ευελιξία και 3 διαφορετικά σημεία διανομής σε όλη την Ελλάδα.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Το «Τακούνι Star» είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε το 1995 στην Αθήνα, με πρώτο κατάστημα στην οδό Λευκωσίας 13 -στην πλατεία Αμερικής. Κύρια δραστηριότητα ήταν η επιδιόρθωση υποδημάτων και η κοπή κλειδιών. Το 1997 ιδρύεται η εταιρεία «Τhe StarCo» με σκοπό την τροφοδοσία της αλυσίδας καταστημάτων «Τακούνι Star». Πολύ σύντομα οι ανάγκες της ελληνικής αγοράς οδήγησαν την εταιρεία στη δημιουργία περισσότερων καταστημάτων όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα καθώς και στο εξωτερικό.
Η μακροχρόνια συνεργασία της Τακούνι Star με παγκόσμια αναγνωρισμένους οίκους είναι η επιβεβαίωση της αξιοπιστίας της εταιρείας. Η παροχή υψηλών υπηρεσιών τη διατηρεί, εδώ και πολλά χρόνια, στην πρώτη θέση. Καθημερινά στοχεύει στην αναβάθμιση των υπηρεσιών και των προϊόντων της. Πρωτοπορεί με τη χρήση υλικών φιλικών προς το περιβάλλον. Το όραμά της είναι να διατηρήσει και να ενδυναμώσει την αλυσίδα καταστημάτων «Τακούνι Star» στην αγορά υπεύθυνα, αξιόπιστα και με ύψιστη ποιότητα.