ΠΙ & ΦΙ ΤΑΚΟΥΝΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΙ

large_PI_FI_LOGO

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Επωνυμία εταιρίας:
Έδρα: Αιγαίου 5 Καλαμαρία, Θεσ/νίκη
Tηλ: 2310 444284
Fax:
E-mail: info@pikaifi.com.gr
Website: www.pikaifi.com.gr
Διευθύνων Σύμβουλος/Γενικός Διευθυντής: Τσακίρης Στέργιος
Υπεύθυνος Ανάπτυξης:

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Μέσο μέγεθος καταστήματος: 25 τ.μ.
Έξοδα εξοπλισμού καταστήματος:
Μέσο Ύψος Επένδυσης: €45.000
Entry fee: €8.000
Royalties:
Διαφημιστική Συμμετοχή: €500/έτος

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αριθμός Καταστημάτων:
[3]
[59]
[62]
Έναρξη Δρ/τητας – Έναρξη Franchising: 1998 /
Προέλευση: Ελλάδα
Πακέτο Franchise: Ειδικά σχεδιασμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, ολοκληρωμένο σύστημα υποστήριξης σε όλες τις φάσεις ανάπτυξης και λειτουργίας του νέου καταστήματος, σύστημα εταιρικής επικοινωνίας και υποστήριξης, εγχειρίδιο, αποκλειστικότητα περιοχής.
Eμπειρία franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
Αυτοαπασχόληση franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
Σύμβαση franchise:
Aναπτυξιακοί στόχοι: Αθήνα, Νησιά, Δυτ. Μακεδονία, Πελοπόννησος, Βοιωτία, Εύβοια, (Λειτουργούν ήδη 2 καταστήματα σε Κύπρο και 1 Master Franchise στην Αλβανία) Βαλκάνια, Νότια Ευρώπη, Κύπρος.

 

CONCEPT ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η εταιρία «Τακούνι και κλειδί στο ΠΙ&ΦΙ » δραστηριοποιείται στον κλάδο της επιδιόρθωσης υποδημάτων και κοπής κλειδιών, εστιάζοντας στην ταχύτητα εξυπηρέτησης των πελατών και παράδοσης των προιόντων. Επίσης, η εταιρεία επανεπενδύει σημαντικότατο μέρος των εσόδων της στα καταστήματα, τον εξοπλισμό, τον αυτοματισμό, και πάνω από όλα στο ανθρώπινο δυναμικό της, προκειμένου τα καταστήματα του δικτύου ΠΙ & ΦΙ, να προάγουν με τον καλύτερο τρόπο την επίτευξη και τη διατήρηση των παραπάνω.

 

ΠΡΟΦΙΛ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ FRANCHISEE

Οι συνεργάτες που θέλουν να ενταχθούν στο δίκτυο franchise της ΑΒ πρέπει να διαθέτουν «μεράκι» για την εξυπηρέτηση του πελάτη και για το στήσιμο της δικής τους επιτυχημένης επιχείρησης. Είναι επιθυμητό να έχουν γνώση των ιδιαιτεροτήτων της τοπικής τους αγοράς να αφοσιώνονται στον τρόπο λειτουργίας του δικτύου, καθώς και στους κανόνες και τα πρότυπα που θέτει η ΑΒ.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Η επιχείρηση «Πι&Φι, τακούνι και κλειδί» ξεκίνησε το 1998 ιδρύοντας το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας στο εμπορικό κέντρο «Μακεδονία» στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια ανέπτυξε τις δραστηριότητες στη χονδρική πώληση ειδών υποδηματοποιίας και κατασκευής κλειδιών όπως και διαφόρων αναλώσιμων και αξεσουάρ. Το ίδιο διάστημα δημιουργήθηκε το τμήμα γραφιστικής με πλήρη παροχή σχεδιαστικών και εκτυπωτικών λύσεων που εξυπηρετεί τις ανάγκες όλου του δικτύου.