ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ-ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ

large_kontoxristos_logo

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Επωνυμία εταιρίας:
Έδρα:
Tηλ: 26340 71401
Fax:
E-mail: info@kontoxristos.gr
Website: www.kontoxristos.gr
Διευθύνων Σύμβουλος/Γενικός Διευθυντής: Γρηγόριος Κοντοχρήστος
Υπεύθυνος Ανάπτυξης:

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Μέσο μέγεθος καταστήματος: 60 τ.μ.
Έξοδα εξοπλισμού καταστήματος:
Μέσο Ύψος Επένδυσης: €65.000
Entry fee: €5.000
Royalties: Δεν υπάρχουν
Διαφημιστική Συμμετοχή:

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αριθμός Καταστημάτων:
[7]
[19]
[26]
Έναρξη Δρ/τητας – Έναρξη Franchising: 1994 / 2010
Προέλευση: Ελλάδα
Πακέτο Franchise: Ποιοτικό προϊόν σε ανταγωνιστικές τιμές, ικανοποιητικά περιθώρια κέρδους λόγω καθετοποιημένης παραγωγής, συνεχείς προσφορές, ενισχυμένο προϊόντικό μίγμα με προϊόντα συσκευασίας ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ, χαμηλή επένδυση, συνεχής υποστήριξη, δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο.
Eμπειρία franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
Αυτοαπασχόληση franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
Σύμβαση franchise:
Aναπτυξιακοί στόχοι:

 

CONCEPT ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Πρωτοποριακή αλυσίδα λιανικής πώλησης προϊόντων με κοτόπουλα δικής τους παραγωγής, που έχει ήδη αναπτυχθεί σε 25 πόλεις της Κεντρικής Ελλάδας και Πελοποννήσου. Η εταιρεία παράγει 50 χιλιάδες κοτόπουλα εβδομαδιαίως τα οποία διατίθενται σε περισσότερους από 380 πελάτες από έναν ιδιόκτητο στόλο 17 αυτοκινήτων που καλύπτουν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές μεταφοράς προϊόντων. Με σεβασμό στο περιβάλλον, η εταιρεία διαθέτει μονάδες επεξεργασίας αποβλήτων και υποπροϊόντων, ενώ εφαρμόζει τα πρ’οτυπα διασφάλισης ποιότητας ISO: 22000:2005 και ISO: 9001:2008.

 

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Η εταιρεία «ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ» δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας πουλερικών από το 1994. Η αποδοχή από το καταναλωτικό κοινό της Ναυπάκτου και η αναγνώριση της ποιότητας των προϊόντων της, ωθεί την εταιρεία, το 1998, να ανοίξει και δεύτερο κατάστημα στην πόλη του Μεσολογγίου με παράλληλη αύξηση παραγωγής και ανάπτυξη νέων κωδικών. Η κίνηση αυτή αποδεικνύεται κομβική και θέτει τις βάσεις για την ανάπτυξη του δικτύου λιανικής πώλησης, που πολύ σύντομα εξαπλώνεται και σε άλλες πόλεις. Σήμερα η εταιρεία αριθμεί εφτά ιδιόκτητα καταστήματα σε ισάριθμες πόλεις (Ναύπακτος, Μεσολόγγι, Αγρίνιο, Άμφισσα, Ιτέα, Κιάτο, Λαμία).
Το έτος 2010 η εταιρεία ανοίγει παράθυρο στον κλάδο του FRANCHISE δημιουργώντας δύο καταστήματα στην πόλη του Ναυπλίου και της Κάτω Αχαΐας Και αυτό το βήμα της εταιρείας στέφεται με επιτυχία, με αποτέλεσμα την άμεση εξάπλωση καταστημάτων FRANCHISE με διακριτικό τίτλο «ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ» σε μια σειρά από πόλεις. Μέχρι το τέλος του 2012 λειτουργούν συνολικά 10 καταστήματα «ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ» (Πάτρα, Ναύπακτος, Κόρινθος, Πρέβεζα, Λειβαδιά Αμαλιάδα, Βραχνέικα, Αιτωλικό).

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

original_KONTOXRISTOS