ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΠΙΤΑ ΠΑΝ

large_PitaPan_Logo

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Επωνυμία εταιρίας: ΑΛΚΗ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.
Έδρα: Iοφώντος, 33 και Αλκιμάχου 24 Παγκράτι 116-34
Tηλ: 210 5156340-50
Fax: 210 5157951
E-mail: korakisl@pitapan.gr
Website: www.pitapan.gr
Διευθύνων Σύμβουλος/Γενικός Διευθυντής: Joe Modiano
Υπεύθυνος Ανάπτυξης: Λευτέρης Κορακής

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Μέσο μέγεθος καταστήματος: 100 τ.μ.
Έξοδα εξοπλισμού καταστήματος:
Δυνατότητα Χρηματοδότησης: Υπάρχει
Entry fee: €15.000 εως €20.000
Royalties: 3,5%
Διαφημιστική Συμμετοχή: 1,5%

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αριθμός Καταστημάτων:
[6] Μαρούσι, Ν. Ψυχικό, Αγία Παρασκευή, Σύνταγμα, Ρέντη, Παγκράτι (πλατεία Κάραβελ)
[5] Κύπρος, ΣΕΑ Ακράτας & Σπαθοβούνι
[11]
Έναρξη Δρ/τητας – Έναρξη Franchising: 1993 / 2006
Προέλευση: ΕΛΛΑΔΑ
Πακέτο Franchise:
  • Προϊοντική πρόταση με ευελιξία προσαρμογής σε διαφορετικά σημεία του σήματος, προοπτική περαιτέρω μελλοντικής ανάπτυξης, μακρόχρονη τεχνογνωσία της μητρικής εταιρείας και των στελεχών της, συνεχής υποστήριξη με ανθρώπους και ιδέες, σε όλα τα στάδια της συνεργασίας. Με πολύτιμη εμπειρία και τεχνογνωσία, εξέλιξε τα απαιτούμενα συστήματα λειτουργίας, βελτιστοποίησε στο μέγιστο βαθμό την αποδοτικότητα της καθημερινής λειτουργίας των καταστημάτων της, η Πίτα Παν αποφάσισε πως έφτασε ο καιρός να μεταδώσει τη συγκεντρωμένη γνώση της και σε μελλοντικούς συνεργάτες, εντάσσοντας το franchise στις μεθόδους ανάπτυξης νέων σημείων σε ολόκληρη τη χώρα.
Eμπειρία franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
Αυτοαπασχόληση franchisee: Κρίνεται απαραίτητη
Σύμβαση franchise: 6ετής με ανανέωση
Aναπτυξιακοί στόχοι: Αττική, Κεντρική Ελλάδα, Πελοπόννησος, Νησιά, Δυτική Ευρώπη

 

CONCEPT ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Tο Πίτα Παν προσφέρει μοναδικά «σουβλάκια νέας γενιάς», που διατηρούν τις παραδοσιακές αξίες αλλά προχωράνε πιο μακριά, διαμορφώνοντας μια νέα τάση.  Πρόκειται για φαγητό με άρωμα και γεύση, στο πλαίσιο μίας σωστής καθημερινής διατροφής. Το δίκτυο καταστημάτων βρίσκεται σε επιλεγμένα σημεία, σε κεντρικές πλατείες, αρτηρίες και γειτονιές με ζωή και κίνηση. Τα καταστήματα προφέρουν υπηρεσίες delivery και take away.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Η Πίτα Παν τοποθέτησε για πρώτη φορά την παρουσία της στον χάρτη της εγχώριας γεύσης το 1993, δημιουργώντας το πρώτο της κατάστημα στην Ομόνοια. Μέχρι το 2007 η εταιρεία είχε αποφασίσει και ακολουθήσε το μοντέλο της ανάπτυξης δια μέσω της λειτουργίας ιδιόκτητων καταστημάτων. Ωστόσο, έπειτα από 14 χρόνια κατά τη διάρκεια των οποίων συγκέντρωσε πολύτιμη εμπειρία και τεχνογνωσία, εξέλιξε τα απαιτούμενα συστήματα λειτουργίας, βελτιστοποίησε στο μέγιστο βαθμό την αποδοτικότητα της καθημερινής λειτουργίας των καταστημάτων της, η Πίτα Παν αποφάσισε πως έφτασε ο καιρός να μεταδώσει τη συγκεντρωμένη γνώση της και σε μελλοντικούς συνεργάτες, εντάσσοντας το franchise στις μεθόδους ανάπτυξης νέων σημείων σε ολόκληρη τη χώρα.