ΑΞΙΑ

large_AXIA_LOGO

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Επωνυμία εταιρίας:  ΑΞΙΑ
Έδρα:  –
Tηλ:  –
Fax:  –
E-mail: frsupport@tfc.gr
Διευθύνων Σύμβουλος/Γενικός Διευθυντής: ΤΑΚΗΣ ΣΟΥΚΑΡΑΣ
Υπεύθυνος Ανάπτυξης: THE FRANCHISE CO.

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Μέσο μέγεθος καταστήματος: 120 εως 200 τ.μ.
Μέσο Ύψος Επένδυσης: €50.000
Entry fee: €10.000
Royalties: 4%
Διαφημιστική Συμμετοχή: 2%
Αρχικό εμπόρευμα:  –

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αριθμός Καταστημάτων: [6]
[0]
[6]
Έναρξη Δρ/τητας – Έναρξη Franchising: / 2014
Προέλευση:  ΕΛΛΑΔΑ
Πακέτο Franchise: Διαφοροποιημένη διδακτική μεθοδολογία, οργανωτική υποδομή, μηχανογραφική υποστήριξη, εκπαίδευση franchisee, καθηγητών και προσωπικού, εκπαιδευτικά εγχειρίδια και βιβλία από τις εκδόσεις του ομίλου, συνεχή υποστήριξη και καθοδήγηση, τεχνικές προώθησης.
Η Αξία διαθέτει το πιο εξελιγμένο και καινοτόμο σύστημα franchise στην ελληνική αγορά εκπαίδευσης. Βασικός στόχος του επιχειρηματικού μοντέλου  είναι ο συνδυασμός αποδοτικής λειτουργίας με την παράλληλη  επίτευξη εκπαιδευτικού έργου υψηλού επιπέδου.
Eμπειρία franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
Αυτοαπασχόληση franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
Σύμβαση franchise:  –
Aναπτυξιακοί στόχοι:  –

 

CONCEPT ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Φροντιστηριακός όμιλος που παρέχει αποδοτικές και σύγχρονες λύσεις στην εκπαίδευση. Η μέθοδος ΑΞΙΑ περιλαμβάνει μικρές και ευέλικτες ομάδες έως 6 μαθητών, ομοιογενή τμήματα, ευελιξία στην προσαρμογή του προγράμματος, λειτουργικές δομές υποστήριξης, εξατομικευμένη προσέγγιση μαθητών, ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών κ.ά. Τα φροντιστήρια ΑΞΙΑ έχουν αναπτυχθεί από εκπαιδευτικούς, με το μαθητή και τη διαδικασία μάθησης να βρίσκονται στο επίκεντρο.
Το εξειδικευμένο επιτελείο έμπειρων καθηγητών, οι καλογραμμένες και περιεκτικές εκδόσεις και η προσαρμογή της διδασκαλίας στις εκάστοτε εκπαιδευτικές απαιτήσεις, η αποδεδειγμένη επίτευξη αποτελεσμάτων επί σειρά ετών αποτελούν μερικά από τα σημαντικά πλεονεκτήματα του εκπαιδευτικού οργανισμού. Ένα ολοκληρωμένο πακέτο που στηρίζεται στην πολυετή εμπειρία των ιδρυτών της, στον επαγγελματισμό, στο μεράκι, στο πάθος για ποιότητα και προσφορά.

ΠΡΟΦΙΛ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ FRANCHISEE

Οι κατάλληλοι συνεργατες πρέπει να προέρχονται απο το χωρο της εκπαιδευσης, να επιδεικνυουν διαθεση για συνεχη εξέλιξη της επιχειρηματικης τους προσπάθειας και να διακατεχονται απο υπευθυνοτητα και ηθος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

original_AXIA_FRANCHISE