CREPA-CREPA

large_Crepa-Crepa

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Επωνυμία εταιρίας: CREPA-CREPA Α.Ε
Έδρα: Λ. Συγγρού 137, 171 21 Ν. Σμύρνη
Tηλ: 210 9330445
Fax: 210 9330416
E-mail: info@crepa-crepa.gr
Website: www.crepa-crepa.gr
Υπεύθυνος Ανάπτυξης: Φώτης Χυτήρης

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Μέσο μέγεθος καταστήματος: 30 εως 60 τ.μ.
Έξοδα εξοπλισμού καταστήματος: 35.000 – 40.000€
Έξοδα κατασκευής καταστήματος: 30.000 – 35.000€
Entry fee: €5.000
Royalties: 5% επί του καθαρού τζίρου
Διαφημιστική Συμμετοχή: 1,5% επί του καθαρού τζίρου
Μέσο Ύψος Επένδυσης: €60.000 εως €90.000

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αριθμός Καταστημάτων:
[3] Κως, Νέα Σμύρνη, Κολωνάκι
[7]
[10]
Έναρξη Δρ/τητας – Έναρξη Franchising: 1996 / 2006
Αρχικό εμπόρευμα: 5000€
Πακέτο Franchise: Επιλογή τοποθεσίας, μοναδική συνταγή παρασκευής ζύμης και τεχνογνωσία ψησίματος, αρχιτεκτονική και κατασκευαστική καθοδήγηση, εξοπλισμός, ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης, υποστήριξη κατά το άνοιγμα του καταστήματος και μετά, marketing και διαφήμιση.
Eμπειρία franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
Αυτοαπασχόληση franchisee: Κρίνεται απαραίτητη
Σύμβαση franchise: 7ετής με 2ετή ανανέωση
Κεφάλαιο κίνησης: 5000€

 

CONCEPT ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Τα Crepa-Crepa είναι μια πρωτότυπη και ιδιαίτερα «γευστική» πρόταση στον χώρο της ταχείας εστίασης. Τα καταστήματα επικεντρώνονται αποκλειστικά στην κρέπα και ξεχωρίζουν για την μεγάλη ποικιλία γευστικών προτάσεων που προσφέρουν, καθώς ο πελάτης μπορεί να επιλέξει μέσα από 82 προτεινόμενες γεύσεις ή να χρησιμοποιήσει την φαντασία του και να φτιάξει την δικιά του κρέπα.

original_crepacrepa.franchising

Τα καταστήματα ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις της αρχιτεκτονικής σχεδιάστηκαν με έντονα και ζωντανά χρώματα δημιουργώντας ένα ευχάριστο και πρωτοποριακό περιβάλλον. To Μenu είναι προσαρμοσμένο στις σύγχρονες γαστρονομικές απαιτήσεις με τη μεγαλύτερη ποικιλία γεύσεων που έγινε ποτέ!  Ιδανικές προτάσεις για πρωινό, μεσημεριανό snack, βραδινό after hours φαγητό εξασφαλίζοντας κίνηση και πωλήσεις όλες τις ώρες της ημέρας.

ΠΡΟΦΙΛ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ FRANCHISEE

H εταιρεία αναζητά συνεργάτες ( επιχειρηματίες ή μη ) οι οποίοι να μπορούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές απαιτήσεις δημιουργίας και λειτουργίας ενός καταστήματος CREPA CREPA, με δυνατότητα αποκλειστικής απασχόλησης στην επένδυση και προσήλωση στην παροχή προιόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Η ιστορία ξεκινά το 1997 στην Κω. Τότε μια αυθεντική μυστική συνταγή έδωσε το μίγμα για τις πιο γευστικές κρέπες. Αυτή ήταν μόνο η αρχή… Η αγάπη για το προϊόν, το μεράκι, τα αγνά υλικά και η ανακάλυψη γεύσεων από όλο τον κόσμο άλλαξε την εικόνα που είχε το κοινό για την κρέπα. Το πρώτο κατάστημα γνώρισε μεγάλη επιτυχία από την πρώτη κιόλας στιγμή, ενώ το δεύτερο κατάστημα στη Ν.Σμύρνη ήρθε να επιβεβαιώσει την επιτυχία αυτή.  Τα crepa-crepa γίνονται σημείο αναφοράς για τους λάτρεις της κρέπας και συνώνυμο του ποιοτικού γρήγορου φαγητού.
Όλα παρασκευάζονται μπροστά στα μάτια του πελάτη με μια συγκεκριμένη «θεατρική» τελετουργία που προκαλεί τη φαντασία και τον βοηθά να συμμετέχει στη γευστική δημιουργία! Το ψήσιμο με ειδική τεχνογνωσία, το άνοιγμα του μίγματος, ο χρόνος ψησίματος, η τοποθέτηση και το σοτάρισμα των υλικών, το κόψιμο με τα μαχαίρια, το ειδικό κλείσιμο της κρέπας, το σερβίρισμα σε ειδικά σχεδιασμένα κουτιά, αποτελούν μια τέλεια γευστική παράσταση που συμβαίνει μόνο στα crepa-crepa!